המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור ל-180 מעלות.
בקערת מיקסר להקציף ביצים וסוכר לתערובת תפוחה עד שלא מרגישים את גרגירי הסוכר.
לערבב בקערה את כל החומרים היבשים.
להוסיף לתערובת הביצים את החומרים היבשים ומיץ תפוזים לסירוגין, לסיים עם הקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.
לאפות כ-45 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
לציפוי לערבב אבקת סוכר עם 2 כפות מיץ לימון ולצפות את העוגה בעודה חמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3