מכינים תחילה את הקרם: מביאים לרתיחה, תוך בחישה על אש נמוכה, חלב, קקאו, סוכר, חמאה ושוקולד, מצננים מעט.
שלב 2
5 דקות
מקציפים בקערת המיקסר את הביצים השלמות (ניתן להמיר אותן במיכל שמנת מתוקה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שמתקבלת קצפת יציבה.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים מאד את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד.
שלב 4
0 דקות
בקערה שטוחה מערבבים את הברנדי והמים וטובלים בחצי מכמות הביסקוויטים. בכל פעם 2-3 ביסקוויטים, כדי שלא יתפוררו.
שלב 5
0 דקות
מרפדים בהם תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ, או תבנית ריבועית בגודל 24 ס"מ.
שלב 6
0 דקות
שוטחים מעל חצי מכמות הקרם. מכסים במחצית הביסקוויטים שנותרו, טבולים בברנדי ובמים. שוטחים מעל את הקרם הנותר.
שלב 7
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה ומכסים בה את העוגה.
שלב 8
0 דקות
מעבירים להקפאה.
שלב 1
מתוך
8
מכינים תחילה את הקרם: מביאים לרתיחה, תוך בחישה על אש נמוכה, חלב, קקאו, סוכר, חמאה ושוקולד, מצננים מעט.
שלב 2
מתוך
8
מקציפים בקערת המיקסר את הביצים השלמות (ניתן להמיר אותן במיכל שמנת מתוקה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שמתקבלת קצפת יציבה.
שלב 3
מתוך
8
מנמיכים מאד את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד.
שלב 4
מתוך
8
בקערה שטוחה מערבבים את הברנדי והמים וטובלים בחצי מכמות הביסקוויטים. בכל פעם 2-3 ביסקוויטים, כדי שלא יתפוררו.
שלב 5
מתוך
8
מרפדים בהם תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ, או תבנית ריבועית בגודל 24 ס"מ.
שלב 6
מתוך
8
שוטחים מעל חצי מכמות הקרם. מכסים במחצית הביסקוויטים שנותרו, טבולים בברנדי ובמים. שוטחים מעל את הקרם הנותר.
שלב 7
מתוך
8
מקציפים את השמנת המתוקה ומכסים בה את העוגה.
שלב 8
מתוך
8
מעבירים להקפאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0