אם אתם משתמשים בגרגירי חומוס קפואים (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), יש להפשירם מראש ולדלג על שלב הבישול במים, כלומר לעבור לשלב מעבד המזון. אם אתם משתמשים בגרגירים יבשים, יש להשרות את הגרגרים בהרבה מים לפחות 8 שעות (רצוי 24 שעות, ולהחליף את המים פעם אחת לפחות).
שלב 2
60 דקות
מעבירים את גרגירי החומוס עם המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-60 דקות, עד שהגרגירים רכים ונמעכים בקלות באצבעות.
מוסיפים באיטיות מים. טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
שלב 5
0 דקות
אם המשחה סמיכה מדי, הוסיפו עוד מים תוך כדי טחינת התערובת. אל תשכחו לטעום שוב, ולהוסיף מלח וכמון במידת הצורך.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
אם אתם משתמשים בגרגירי חומוס קפואים (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), יש להפשירם מראש ולדלג על שלב הבישול במים, כלומר לעבור לשלב מעבד המזון. אם אתם משתמשים בגרגירים יבשים, יש להשרות את הגרגרים בהרבה מים לפחות 8 שעות (רצוי 24 שעות, ולהחליף את המים פעם אחת לפחות).
שלב 2
מתוך
5
מעבירים את גרגירי החומוס עם המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-60 דקות, עד שהגרגירים רכים ונמעכים בקלות באצבעות.
הערות 0