מערבבים את המלח, הטימין, הנענע והזעתר בכלי קטן. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת ומניחים כל מנה בבטן של כל דג. את שאר התערובת מורחים על הדג עצמו.
שלב 2
35 דקות
מניחים את הדגים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 35 דקות.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הרוטב: קצת לפני שהדג מוכן מרתיחים את היין בסיר קטן. מנמיכים את האש ומוסיפים את הזעפרן ואת חומץ האורז. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה. מכבים את האש.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הדגים לצלחות הגשה ועל כל דג יוצקים 2 כפות מהרוטב. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את המלח, הטימין, הנענע והזעתר בכלי קטן. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת ומניחים כל מנה בבטן של כל דג. את שאר התערובת מורחים על הדג עצמו.
שלב 2
מתוך
4
מניחים את הדגים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 35 דקות.
שלב 3
מתוך
4
מכינים את הרוטב: קצת לפני שהדג מוכן מרתיחים את היין בסיר קטן. מנמיכים את האש ומוסיפים את הזעפרן ואת חומץ האורז. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה. מכבים את האש.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים את הדגים לצלחות הגשה ועל כל דג יוצקים 2 כפות מהרוטב. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0