מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למקרר למשך יום.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הבצלים הקצוצים (המטוגנים והלא מטוגנים) ביחד עם השומן הקצוץ.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
ממלאים את המעיים בתערובת, דוחסים וקושרים את הקצוות בחוט.
שלב 5
0 דקות
מבשלים במשך שעה בסיר עם מים, כשהמים מכסים את המעיים. תוך כדי תהליך הבישול, המעיים מתנפחים. על מנת שלא יתפוצצו, מנקבים אותם בעדינות עם מזלג, כדי לשחרר את האדים, וממשיכים בתהליך הבישול.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למקרר למשך יום.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את הבצלים הקצוצים (המטוגנים והלא מטוגנים) ביחד עם השומן הקצוץ.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
5
ממלאים את המעיים בתערובת, דוחסים וקושרים את הקצוות בחוט.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים במשך שעה בסיר עם מים, כשהמים מכסים את המעיים. תוך כדי תהליך הבישול, המעיים מתנפחים. על מנת שלא יתפוצצו, מנקבים אותם בעדינות עם מזלג, כדי לשחרר את האדים, וממשיכים בתהליך הבישול.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0