המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח כ - 20 דקות. מסננים ומצננים מעט.
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, המלח והפלפל.
חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין. מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל - 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0