המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלוף את החצילים פס כן ופס לא, לפרוס פרוסות אורך ברוחב ס"מ וחצי כל פרוסה, להשהות לילה במסננת עם מלח גס מעט - מכוסה, למחרת להספיג במפית בד או נייר ולטגן.
לטגן את הבצל ואת חלקי העוף ולהעביר לסיר.
להוסיף מים חמים ותבלינים לסיר העוף, פרוסות שום, המים אמורים לכסות את העוף בלבד, מניחים את פרוסות החצילים מעל העוף, ומעליהם את רצועות הפלפל ופרוסות העגבניות.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מבשלים שעה וחצי בחום בינוני-נמוך, או אופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות, כשהסיר מכוסה בנייר כסף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0