המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב חמאה, חלמון ושמנת חמוצה. לאחר שמקבלים תערובת אחידה מוסיפים את הקמח בהדרגה, תוך לישה. לשים רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק בתורו למלבן שגודלו קטן במקצת מזה של תבנית התנור, ומורחים שכבה דקה של קונפיטורה. מפזרים מעל מתערובת האגוזים, סוכר וניל וקינמון בשכבה דקה.
מסדרים שורה של פרוסות רחת לוקום סמוך לאחת מצלעותיו הקצרות של המלבן, ומגלגלים לגלילה.
אופים כחצי שעה, עד שהמאפים מזהיבים.
פורסים את העוגיות באלכסון, בעודן חמות. לאחר שהן מתקררות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0