המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד כמה שניות, עד לקבלת תערובת אחידה. שמים את העוגיות ב-2 שקיות ושוברים גס בעזרת פטיש שניצלים (כך שיישארו חתיכות גדולות).
מעבירים את שברי העוגיות לקרם הגבינה, ומערבבים בתנועות קיפול.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מכסים, ומכניסים למקפיא למשך לילה שלם.
מוציאים את העוגה מן המקפיא, והופכים אותה על צלחת הגשה (אפשר לטבול את התבנית במים חמים כדי לשחרר את העוגה בקלות לאחר ההקפאה).
מגרדים מעל שוקולד לקישוט. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0