המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים למספר שעות את האורז ואת העדשים, מסננים ושוטפים היטב.
מאדים בצל בכף שמן ומוסיפים את הפטריות ואת הגזר לבישול קצר.
מוסיפים את האורז, העדשים והתבלינים.
מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומכסים.
מבשלים עד שהמים נספגים. מכסים במגבת ומשאירים סגור עוד כחצי שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0