מטגנים במחבת את הצנוברים (אפשר גם שקדים מולבנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם כף שמן זית עד שישחימו.
שלב 4
0 דקות
מכינים את הרוטב בשייקר (או צנצנת עם מכסה) עם כף שמן, מיונז, מלח, סוכר ומיץ לימון. רצוי להוסיף מעט מים רותחים בכדי שהמיונז לא ייצור גושים במרקם הרוטב, ולנער היטב.
שלב 5
0 דקות
ליצוק את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב.
שלב 6
0 דקות
סמוך להגשה להוסיף את הצנוברים או את השקדים המולבנים.
שלב 1
מתוך
6
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים, ושמים בקערה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים במחבת את הצנוברים (אפשר גם שקדים מולבנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם כף שמן זית עד שישחימו.
שלב 4
מתוך
6
מכינים את הרוטב בשייקר (או צנצנת עם מכסה) עם כף שמן, מיונז, מלח, סוכר ומיץ לימון. רצוי להוסיף מעט מים רותחים בכדי שהמיונז לא ייצור גושים במרקם הרוטב, ולנער היטב.
שלב 5
מתוך
6
ליצוק את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב.
שלב 6
מתוך
6
סמוך להגשה להוסיף את הצנוברים או את השקדים המולבנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0