חותכים את השליש התחתון של האספרגוס וזורקים. את השאר מבשלים במי מלח כ-3 דק' בסיר לא מכוסה. לא לבשל יותר מידי כדי שלא יהיו סמרטוטיים.
שלב 2
0 דקות
להוציא, לסנן ולשטוף במים קרים.
שלב 3
0 דקות
דרכי הגשה : אפשר לאכול את זה כך עם רטבים מעל או להכניס לתנור.
שלב 4
0 דקות
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את המיץ לימון, השום, המלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומוסיפים את העירית.
שלב 5
0 דקות
לסדר את האספרגוס בצורה נאה על צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
שלב 6
0 דקות
אופציה אחרת היא להגיש ליד האספרגוס רטבים כמו: מיונז, ויניגרט או הרוטב שלמעלה. כל אחד שם מה שהוא אוהב.
שלב 7
15 דקות
להכנה בתנור אני מערבבת בקערית: 1/4 כוס שמן זית 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס מיץ מ1 לימון עירית או פטרוזיליה קצוצה 2 שיני שום כתושמסדרת את האספרגוס יפה וצפוף בכלי חסין אש, שופכת מעל ומכניסה לתנור ל-15 דקות. בתאבון.
שלב 1
מתוך
7
חותכים את השליש התחתון של האספרגוס וזורקים. את השאר מבשלים במי מלח כ-3 דק' בסיר לא מכוסה. לא לבשל יותר מידי כדי שלא יהיו סמרטוטיים.
שלב 2
מתוך
7
להוציא, לסנן ולשטוף במים קרים.
שלב 3
מתוך
7
דרכי הגשה : אפשר לאכול את זה כך עם רטבים מעל או להכניס לתנור.
שלב 4
מתוך
7
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את המיץ לימון, השום, המלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומוסיפים את העירית.
שלב 5
מתוך
7
לסדר את האספרגוס בצורה נאה על צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
שלב 6
מתוך
7
אופציה אחרת היא להגיש ליד האספרגוס רטבים כמו: מיונז, ויניגרט או הרוטב שלמעלה. כל אחד שם מה שהוא אוהב.
שלב 7
מתוך
7
להכנה בתנור אני מערבבת בקערית: 1/4 כוס שמן זית 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס מיץ מ1 לימון עירית או פטרוזיליה קצוצה 2 שיני שום כתושמסדרת את האספרגוס יפה וצפוף בכלי חסין אש, שופכת מעל ומכניסה לתנור ל-15 דקות. בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0