מאדים את הכרישה בסיר עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הכרובית, סוכר, מלח ואגוז מוסקט, מכסים ומבשלים כמה דקות. יוצקים מים עד לכיסוי, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה בערך 15-20 דקות. מוציאים כמה פרחי כרובית לקישוט. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה את החמאה והקמח, עד לקבלת מרקם אחיד כמו בצק ומסמיכים בעזרתו את המרק.
שלב 3
5 דקות
ממשיכים לבשל כ-5 דקות ומגישים.
שלב 4
0 דקות
ניתן לטחון את המרק לפני ההגשה, בכדי לקבל מרקם קטיפתי, ולקשט בפרחי הכרובית שהוצאנו.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מאדים את הכרישה בסיר עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הכרובית, סוכר, מלח ואגוז מוסקט, מכסים ומבשלים כמה דקות. יוצקים מים עד לכיסוי, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה בערך 15-20 דקות. מוציאים כמה פרחי כרובית לקישוט. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים בקערה את החמאה והקמח, עד לקבלת מרקם אחיד כמו בצק ומסמיכים בעזרתו את המרק.
שלב 3
מתוך
4
ממשיכים לבשל כ-5 דקות ומגישים.
שלב 4
מתוך
4
ניתן לטחון את המרק לפני ההגשה, בכדי לקבל מרקם קטיפתי, ולקשט בפרחי הכרובית שהוצאנו.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0