המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפוררים בקערה את המצות לחתיכות קטנות.
יוצקים מים רותחים על שברי המצות, ומניחים בצד עד שהן יספגו את המים.
מוסיפים ביצים, מערבבים ומוסיפים מעט מלח.
מטגנים משני הצדדים במעט שמן חם, על אש קטנה במחבת עם מכסה.
אם רוצים לביבות מצה בסגנון מזרחי, צריך להוסיף לתערובת לפני הטיגון בצלים ירוקים קצוצים דק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0