המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר גדול את השמן. מוסיפים את הבצל, השום והפלפלים ומאדים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את הבשר, הקבנוס והעגבניות ומאדים 10 דקות.
מוסיפים את התבלינים והמרק הצח, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-120 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0