המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים בכל דג 2 חריצים מכל צד, מתבלים במלח ובפלפל שחור. מכניסים לבטנו של כל דג 2 שיני שום, 2 פרוסות לימון וגבעול אחד מכל סוג של ירק.
מסדרים בתבנית אפייה משומנת ומשמנים את הדג במעט שמן זית.
אופים בחום בינוני גבוה (200 מעלות) במשך כ- 15-20 דקות.
בינתיים מכינים רוטב: מערבבים את כל המצרכים ומצננים עד להגשה.
מגישים חם עם רוטב שמנת וחזרת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0