ממיסים בסיר חמאה ושמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 6 דק' נוספות. מוסיפים את הקמח ובוחשים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את שני סוגי השמנת והחלב, מבשלים תוך כדי בחישה, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הגבינות, הפסטה המבושלת ועירית, ומערבבים. יוצקים לתבנית.
שלב 3
45 דקות
מסדרים מעל את פרוסות גבינת הפרמז'ן, מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), אופים כ-45 דקות עד להזהבה, מגישים חם.
שלב 1
מתוך
3
ממיסים בסיר חמאה ושמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 6 דק' נוספות. מוסיפים את הקמח ובוחשים.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים את שני סוגי השמנת והחלב, מבשלים תוך כדי בחישה, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הגבינות, הפסטה המבושלת ועירית, ומערבבים. יוצקים לתבנית.
שלב 3
מתוך
3
מסדרים מעל את פרוסות גבינת הפרמז'ן, מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), אופים כ-45 דקות עד להזהבה, מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0