להכניס את הפלפלים, לערבב, להכניס את הבצל ולערבב. להכניס את שוקי העוף ולתבל.
שלב 3
45 דקות
להקטין את האש ולאחר רבע שעה להכניס את גרגירי החומוס. לבשל על להבה נמוכה כ-45 דקות.
*ניתן להמיר את אבקת מרק העוף לאבקת צלי בקר באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
על אש גבוהה, לחמם בסיר שמן זית ופלפל שחור.
שלב 2
מתוך
3
להכניס את הפלפלים, לערבב, להכניס את הבצל ולערבב. להכניס את שוקי העוף ולתבל.
שלב 3
מתוך
3
להקטין את האש ולאחר רבע שעה להכניס את גרגירי החומוס. לבשל על להבה נמוכה כ-45 דקות.
*ניתן להמיר את אבקת מרק העוף לאבקת צלי בקר באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0