שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים עד בצק אחיד ומבריק.
*ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
לקרוץ מהבצק חתיכות באופן שווה, לכדרר לכדור, ליצור בכדור חור בעזרת האגודל ולהכניס זית. לסגור לכדור חלק. אפשר גם לשטח את הבצק על כף היד ולעטוף את את הזיתף לסגור לכדור חלק.
שלב 3
0 דקות
לטרוף את הביצים בצלחת ולטבול כל כדור.
שלב 4
0 דקות
לגלגל את הכדורים בשומשום עד ציפוי מלא.
שלב 5
20 דקות
לאפות בתנור שחומם ל-160 מעלות כ-15-20 דקות, או עד שהכדורים משחימים.
שלב 1
מתוך
5
שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים עד בצק אחיד ומבריק.
*ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
לקרוץ מהבצק חתיכות באופן שווה, לכדרר לכדור, ליצור בכדור חור בעזרת האגודל ולהכניס זית. לסגור לכדור חלק. אפשר גם לשטח את הבצק על כף היד ולעטוף את את הזיתף לסגור לכדור חלק.
שלב 3
מתוך
5
לטרוף את הביצים בצלחת ולטבול כל כדור.
שלב 4
מתוך
5
לגלגל את הכדורים בשומשום עד ציפוי מלא.
שלב 5
מתוך
5
לאפות בתנור שחומם ל-160 מעלות כ-15-20 דקות, או עד שהכדורים משחימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1