המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה גדולה את היין, הסילאן והתבלינים. להניח את בשר הטלה בקערה ו"לעסות" את ה"רוטב" לתוך הבשר. *ניתן להמיר את הכתף טלה בירך טלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
להניח לנוח בקערה כשעה, כאשר מפעם לפעם הופכים את הבשר ומעסים את חומרי הרוטב לתוכו.
לפרוס תפוחי עץ מגולענים עם הקליפה לפרוסות דקות ולרפד בהן תבנית אפיה, עליהן להניח את בשר הטלה ולצקת את הרוטב עליו.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של כ-140 מעלות למשך כ- 180 דקות, כאשר מפעם לפעם פותחים בזהירות את נייר הכסף ויוצקים מן הרוטב על הבשר ומיד סוגרים אותו היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0