מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח במשך כ-15 דקות אחרי רתיחה, או עד שמתחילים להתרכך, אבל עדיין לא מוכנים לאכילה. מסננים.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 3
0 דקות
חורצים בכל תפוח אדמה כמה שיותר פרוסות דקיקות, אבל לא עד הסוף (שיישאר שלם בחלקו התחתון), מניחים את תפוחי האדמה בתבנית עם שמן, מועכים מעט עם היד לפתיחת הפרוסות.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה כך שהרוטב יכנס בין החריצים, מפזרים מעל מלח.
שלב 5
45 דקות
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב ספוג בהם.
שלב 6
10 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים במשך 10 דקות נוספות, עד להשחמה (בזהירות, שהרוטב לא ייחרך).
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה כדאי להפוך אותם ברוטב, כדי שייקבלו זיגוג יפה, או להבריש בעוד כף רוטב.
שלב 1
מתוך
7
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח במשך כ-15 דקות אחרי רתיחה, או עד שמתחילים להתרכך, אבל עדיין לא מוכנים לאכילה. מסננים.
שלב 2
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 3
מתוך
7
חורצים בכל תפוח אדמה כמה שיותר פרוסות דקיקות, אבל לא עד הסוף (שיישאר שלם בחלקו התחתון), מניחים את תפוחי האדמה בתבנית עם שמן, מועכים מעט עם היד לפתיחת הפרוסות.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה כך שהרוטב יכנס בין החריצים, מפזרים מעל מלח.
שלב 5
מתוך
7
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב ספוג בהם.
שלב 6
מתוך
7
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים במשך 10 דקות נוספות, עד להשחמה (בזהירות, שהרוטב לא ייחרך).
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה כדאי להפוך אותם ברוטב, כדי שייקבלו זיגוג יפה, או להבריש בעוד כף רוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0