המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ולהוסיף את הביצים, החמאה והנוזלים וללוש כשבע דקות במיקסר, ולהתפיח. *ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-50 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחלק את הבצק ל-4, לרדד לעלה לא עבה, למרוח מהמלית בצורה נדיבה.
לגלגל לרולדה, ולשים בתבנית אינגליש, למרוח בביצה, לתת לנוח כעשרים דק' ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמשחים.
לאחר האפייה למרוח בגלזורה, סוכר עם מים מרתיחים 1-1 ומורחים על הרולדות המוכנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0