המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה את הבשר עם תיבול מרק הבצל והפטרוזיליה.
מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומטגנים את הבצל, על אש בינונית, עד שמזהיב. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים שום ופלפל חריף ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את הבשר ובעזרת מזלג עץ מפוררים ומטגנים עד שהצבע משתנה והבשר מתפורר.
מוסיפים את קוביות הגזר, התבלינים והיין, מערבבים ומבשלים עד שהיין מצטמצם.
יוצקים את רוטב העגבניות והעגבניות המרוסקות, מערבבים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה, בסיר מכוסה, כ-30 דקות. מערבבים מפעם לפעם.
בזמן שהרוטב מתבשל, מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם כף שמן זית, ושומרים חם.
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0