המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
תחתית העוגה: מקציפים 6 חלבונים לקצף. מוסיפים 2 כפות סוכר, להוסיף בהדרגה את 6 החלמונים, להוסיף 1 אינסטנט פודינג שוקולד ו-1 אינסטנט פודינג וניל.
להכניס לתנור בחום בינוני ל-30 דקות.
להמתין שהתחתית תתקרר ולהכין את הקרם: להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ו-1 קופסאת אינסטנט פודינג וניל ולמרוח על העוגה.
ציפוי: להמיס יחד על אש קטנה 100 גרם שוקולד מריר, 1/4 כוס חלב ו-1/2 חבילת חמאה קטנה, לקרר ולמרוח על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0