מהדקים את פירורי הבצק לתחתית של תבנית מתפרקת. (אם רוצים להחליף את ציפוי התותים בשכבת פירורים, יש להפריש שליש מפירורי הבצק ולהדק אותם לתבנית אחרת ולאחר האפייה לפורר אותם בידיים).
שלב 4
20 דקות
אופים בתנור כ-20 דקות.
שלב 5
0 דקות
להכנת המלית: מרתיחים בסיר חצי מיכל שמנת מתוקה.
שלב 6
0 דקות
מניחים בקערה את קוביות השוקולד הלבן ושופכים מעליהם את השמנת המתוקה הרותחת ומערבבים לתערובת חלקה.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את הגבינה לתערובת השוקולד ומערבבים.
שלב 8
0 דקות
מקציפים את יתרת השמנת המתוקה יחד עם סוכר עד קבלת קצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה.
שלב 9
0 דקות
מפזרים תותים חתוכים על התחתית האפויה ויוצקים מעל את המלית.
שלב 10
0 דקות
מעבירים את העוגה המוכנה להקפאה. מוציאים אותה מהמקפיא כחצי שעה - שעה לפני ההגשה.
מהדקים את פירורי הבצק לתחתית של תבנית מתפרקת. (אם רוצים להחליף את ציפוי התותים בשכבת פירורים, יש להפריש שליש מפירורי הבצק ולהדק אותם לתבנית אחרת ולאחר האפייה לפורר אותם בידיים).
שלב 4
מתוך
12
אופים בתנור כ-20 דקות.
שלב 5
מתוך
12
להכנת המלית: מרתיחים בסיר חצי מיכל שמנת מתוקה.
שלב 6
מתוך
12
מניחים בקערה את קוביות השוקולד הלבן ושופכים מעליהם את השמנת המתוקה הרותחת ומערבבים לתערובת חלקה.
שלב 7
מתוך
12
מוסיפים את הגבינה לתערובת השוקולד ומערבבים.
שלב 8
מתוך
12
מקציפים את יתרת השמנת המתוקה יחד עם סוכר עד קבלת קצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה.
שלב 9
מתוך
12
מפזרים תותים חתוכים על התחתית האפויה ויוצקים מעל את המלית.
שלב 10
מתוך
12
מעבירים את העוגה המוכנה להקפאה. מוציאים אותה מהמקפיא כחצי שעה - שעה לפני ההגשה.
הערות 0