מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הריחן, השום, הצנוברים וגבינת הפרמזן, מתבלים במלח ובפלפל ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עיבוד עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב. במידה ויש צורך מוסיפים רבע כוס ממי בישול הפסטה לדילול הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 2
0 דקות
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן או קשקבל וצנוברים ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הריחן, השום, הצנוברים וגבינת הפרמזן, מתבלים במלח ובפלפל ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עיבוד עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב. במידה ויש צורך מוסיפים רבע כוס ממי בישול הפסטה לדילול הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 2
מתוך
3
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
3
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן או קשקבל וצנוברים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0