המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את הפסטה לסיר עם מי מלח רותחים ומבשלים לדרגת אל-דנטה. מסננים את הפסטה מהמים, ומעבירים לקערה.
מסדרים חצאי עגבניות שרי ופרוסות פטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים במלח, פלפל, שום, טימין ושמן זית.
מכניסים את תבנית העגבניות והפטריות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, וצולים במשך כ-40 דקות, או עד שהעגבניות מזהיבות והפטריות משנות צבע. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.
מוסיפים את חומרי הרוטב לקערית ומערבבים היטב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מוסיפים את העגבניות והפטריות עם השום, עלי הבזיליקום והטימין לפסטה.
יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים.
מפזרים גבינת פטה וזיתים, ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0