מעבירים לקערה את החומרים לפי הסדר באמצעות כף: מתחילים עם הביצים, ומערבבים עד שהן הופכות לצבע אחיד.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את הקקאו, הסוכר, הקמח, סוכר וניל ואבקת אפיה, ואת השמן , וכל פעם מערבבים כל דבר שהוספנו עד לקבלת בלילה אחידה , חשוב לוודא שלא יהיו גושים.
*ניתן להמיר את הקקאו ב-6 כפות שוקולית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית או קערה שטוחה , יוצקים מעל חצי כוס מים רותחים.
שלב 4
5 דקות
אופים במיקרוגל כ-5 דקות. הכל תלוי בעצמת המיקרו, לחזקים במיוחד רצוי לנסות לשים במשך 3 דק' ולראות איך זה מגיב, במיקרוגלים מסוימים יהיה צורך ב-7 דק' אפיה.
שלב 5
0 דקות
אופים עד שהעוגה מקבלת מרקם אחיד ויציב. העוגה יוצאת די אוורירית ורטובה.
שלב 6
5 דקות
משאירים להצטנן בחוץ כ-5 דקות.
שלב 7
0 דקות
בינתיים מכינים רוטב מ-100 גרם שוקולד מריר שממסים עם חמאה וחצי כוס מים רותחים (אפשרי בכוס במיקרו).
שלב 8
0 דקות
יוצקים את הרוטב מעל העוגה ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
8
מעבירים לקערה את החומרים לפי הסדר באמצעות כף: מתחילים עם הביצים, ומערבבים עד שהן הופכות לצבע אחיד.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את הקקאו, הסוכר, הקמח, סוכר וניל ואבקת אפיה, ואת השמן , וכל פעם מערבבים כל דבר שהוספנו עד לקבלת בלילה אחידה , חשוב לוודא שלא יהיו גושים.
*ניתן להמיר את הקקאו ב-6 כפות שוקולית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים את התערובת לתבנית או קערה שטוחה , יוצקים מעל חצי כוס מים רותחים.
שלב 4
מתוך
8
אופים במיקרוגל כ-5 דקות. הכל תלוי בעצמת המיקרו, לחזקים במיוחד רצוי לנסות לשים במשך 3 דק' ולראות איך זה מגיב, במיקרוגלים מסוימים יהיה צורך ב-7 דק' אפיה.
שלב 5
מתוך
8
אופים עד שהעוגה מקבלת מרקם אחיד ויציב. העוגה יוצאת די אוורירית ורטובה.
שלב 6
מתוך
8
משאירים להצטנן בחוץ כ-5 דקות.
שלב 7
מתוך
8
בינתיים מכינים רוטב מ-100 גרם שוקולד מריר שממסים עם חמאה וחצי כוס מים רותחים (אפשרי בכוס במיקרו).
שלב 8
מתוך
8
יוצקים את הרוטב מעל העוגה ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0