שוטפים היטב את החבושים וחוצים לשניים. מסירים את הגרעינים ואת הקליפה הקשה.
שלב 2
40 דקות
מניחים את החבושים בסיר, מוסיפים ק"ג סוכר ומיץ לימון, מכסים במים ומבשלים כ-40 דקות.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.
שלב 4
30 דקות
מוציאים את החבושים מהסיר (אבל שומרים את הנוזלים), ומסדרים אותם בתבנית אפייה כך שהחלק החתוך כלפי מטה. מוסיפים מעט מנוזלי הבישול, כך שיגיעו עד לקצה החבוש. מחדירים ציפורן לכל חבוש, מפזרים מעל את חצי כוס הסוכר והקינמון ואופים 30 דקות בתנור.
שלב 5
0 דקות
מפזרים מעל את האגוזים ומגישים חם - או קר בתוספת גלידה או קצפת.
שלב 1
מתוך
5
שוטפים היטב את החבושים וחוצים לשניים. מסירים את הגרעינים ואת הקליפה הקשה.
שלב 2
מתוך
5
מניחים את החבושים בסיר, מוסיפים ק"ג סוכר ומיץ לימון, מכסים במים ומבשלים כ-40 דקות.
שלב 3
מתוך
5
מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.
שלב 4
מתוך
5
מוציאים את החבושים מהסיר (אבל שומרים את הנוזלים), ומסדרים אותם בתבנית אפייה כך שהחלק החתוך כלפי מטה. מוסיפים מעט מנוזלי הבישול, כך שיגיעו עד לקצה החבוש. מחדירים ציפורן לכל חבוש, מפזרים מעל את חצי כוס הסוכר והקינמון ואופים 30 דקות בתנור.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים מעל את האגוזים ומגישים חם - או קר בתוספת גלידה או קצפת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0