המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים היטב את כל החומרים לקציצות - בשר טחון, בצל מגורד, ביצה, תפוח אדמה, פטרוזיליה, פלפל שחור, מלח ושמן זית, ויוצרים כדורים קטנים.
מטגנים את 3 הבצלים בסיר, עד לקבלת גוון שחום. מוסיפים את הסילאן, היין וכוס מים רותחים, מכסים ומרתיחים 5 דקות.
לאחר שהרוטב רתח, מתבלים בפלפל שחור, מרק עוף, מעט מלח ושזיפים שחורים.
מוסיפים את כדורי הקציצות, ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה או עד שהקציצות משחימות. אפשר להפוך עם כף לקבלת גוון שחום מכל הצדדים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0