המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במיקסר את יתרת השמנת (½1 מיכלים), מוסיפים חלב ופודינג ומקציפים במהירות בינונית במשך כדקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
ממיסים 1/2 מיכל שמנת עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.
מזלפים לכל כוס (כוסות בנפח 150 מ"ל) שכבה של קרם שוקולד בעובי כ-½1 ס"מ. מפזרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר ומנערים קלות.
מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מגנאש השוקולד. חוזרים על הפעולות שוב ליצירת קינוח בעל 6 שכבות.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0