המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים את הביסקוויטים לפירורים בעזרת פטיש לשניצלים בתוך שקית נילון או טוחנים המטחנה חשמלית.
משטחים אותם על תבנית עגולה קוטר 26, ומהדקים בידיים רטובות.
מפרידים בזהירות את הביצים לחלבונים וחלמונים. שמים בנפרד בשתי קערות גדולות.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שהתערובת אוורירית. מוסיפים את הוניל ואת הגבינות וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים בזהירות לקערת הגבינה.
יוצקים את תערובת הגבינה על הביסקוויטים.
מכניסים לתנור קר ואופים בחום בינוני-נמוך (170 מעלות) כ 40 דקות או עד שהיא מזהיבה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש.
מקררים בתנור בדלת פתוחה מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0