המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מדליקים את המנגל.
שוטפים היטב את הדגים ומיבשים בנייר מגבת.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
כשרשת המנגל חמה מורחים אותה עם חצי בצל טבול בשמן.
טובלים את הדגים ברוטב ומניחים על הרשת. תוספת אפשרית: מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזר הראש.
צולים 5 דקות,
מברישים צד עליון והופכים למשך 5 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0