במקביל, מכינים את הרוטב: מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים בו את השום. כשהשום הופך לשקוף מוסיפים את הפילטים של האנשובי ומפוררים במזלג. ממשיכים לפורר עד שהאנשובי כמעט נמסים לגמרי לתוך השמן. זה לוקח שתיים-שלוש דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפלפל היבש והקרוטונים ומערבבים. טועמים וממליחים לפי הטעם.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והמסוננת ומערבבים על האש דקה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לקערת הגשה גדולה ומחוממת ומפזרים מעל את הגבינה והעשבים. מערבבים בפני הסועדים, על השולחן. הריח יהיה מדהים.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
שלב 2
מתוך
5
במקביל, מכינים את הרוטב: מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים בו את השום. כשהשום הופך לשקוף מוסיפים את הפילטים של האנשובי ומפוררים במזלג. ממשיכים לפורר עד שהאנשובי כמעט נמסים לגמרי לתוך השמן. זה לוקח שתיים-שלוש דקות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הפלפל היבש והקרוטונים ומערבבים. טועמים וממליחים לפי הטעם.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והמסוננת ומערבבים על האש דקה.
שלב 5
מתוך
5
מעבירים לקערת הגשה גדולה ומחוממת ומפזרים מעל את הגבינה והעשבים. מערבבים בפני הסועדים, על השולחן. הריח יהיה מדהים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0