מכינים פסטו: כותשים הכל במכתש ועלי\בלנדר מוט, עד קבלת מרקם ממרח.
שלב 2
3 דקות
מכינים מרק: מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את הכרישות. לאחר שמזהיבות מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים 3 דקות.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את הפסטו ואגוז מוסקט ומטגנים 2 דקות.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את המים, מוסיפים את הגריסים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
10 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
שלב 6
5 דקות
מוסיפים את החלב קוקוס (ניתן להמיר בכוס וחצי שמנת לבישול, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך (מלח ופלפל).
שלב 7
20 דקות
מבשלים כ-20 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
7
מכינים פסטו: כותשים הכל במכתש ועלי\בלנדר מוט, עד קבלת מרקם ממרח.
שלב 2
מתוך
7
מכינים מרק: מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את הכרישות. לאחר שמזהיבות מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים 3 דקות.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הפסטו ואגוז מוסקט ומטגנים 2 דקות.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים את המים, מוסיפים את הגריסים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
7
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את החלב קוקוס (ניתן להמיר בכוס וחצי שמנת לבישול, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך (מלח ופלפל).
שלב 7
מתוך
7
מבשלים כ-20 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0