המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל התבלינים היבשים.
מורחים על העוף משני הצדדים.
מטגנים את הבצל עם השום.
מטגנים לחוד את העוף.
פורסים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם לחוד.
לאחר מכן מבשלים את העוף בסיר גדול עם 2 כוסות מים ורוטב הבסיס.
כעבור שעה מוסיפים את תפוחי האדמה ואת האורז.
מבשלים עוד חצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0