קולים את החצילים (עטופים בנייר כסף) על גבי אש גלויה, עד שיתרככו, מקלפים ומניחים במסננת עם מלח עד שיגירו את כל הנוזלים (כשעתיים שלוש).
שלב 2
0 דקות
לאחר הסינון, למעוך בעזרת סכין את החצילים, להכניס לקערה ולערבב עם יתר החומרים.
שלב 3
30 דקות
קונסטרוקציה: בתבנית עגולה או מלבנית פיירקס/טפלון, משומנת, לסדר מחצית מן הבצק, כולל דפנות, לשפוך את כל הבלילה על הבצק, ולכסות בשארית הבצק. לחרוץ פסים באלכסון, כך שיווצרו מעויינים, ולהכניס לתנור בחום בינוני 180 מעלות ל-25-30 דקות.
שלב 4
0 דקות
לבדוק מדי פעם שלא נשרף.
שלב 1
מתוך
4
קולים את החצילים (עטופים בנייר כסף) על גבי אש גלויה, עד שיתרככו, מקלפים ומניחים במסננת עם מלח עד שיגירו את כל הנוזלים (כשעתיים שלוש).
שלב 2
מתוך
4
לאחר הסינון, למעוך בעזרת סכין את החצילים, להכניס לקערה ולערבב עם יתר החומרים.
שלב 3
מתוך
4
קונסטרוקציה: בתבנית עגולה או מלבנית פיירקס/טפלון, משומנת, לסדר מחצית מן הבצק, כולל דפנות, לשפוך את כל הבלילה על הבצק, ולכסות בשארית הבצק. לחרוץ פסים באלכסון, כך שיווצרו מעויינים, ולהכניס לתנור בחום בינוני 180 מעלות ל-25-30 דקות.
שלב 4
מתוך
4
לבדוק מדי פעם שלא נשרף.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0