המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים את השום והפלפל צ'ילי ומזהיבים קלות.
מוסיפים את העגבניות ומטגנים אותן שתי דקות.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את רוטב הסלסה, מלח ופלפל.
מבשלים עד ריכוך.
טועמים ומתקנים תיבול.
שוברים פנימה ביצים בכמות הרצויה ומבשלים אותן כשהמחבת מכוסה עד דרגת הבישול הרצויה. אם אוהבים זורים מעל פטרוזיליה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0