המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את כל הרכיבים.
מדליקים את הלהבה, מכסים ומבשלים 10 דקות על להבה גבוהה.
פותחים את הכיסוי ומערבבים.
מכסים שוב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10 דקות.
ניתן להוסיף מעט תימין טרי, חופן עירית או בצל קצוץ, מעט צ'ילי חריף. בודקים תיבול, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
1 כוס שמיר?! ומה הכוונה 4 כוסות חלב או מים רותחים? אם אני אשים מים זה יהיה מרק לא?!
היי, כן, כוס שמיר קצוץ, אפשר להחליף בעשב תבלין אחר אהוב. צריך את המים כדי לבשל את דפי הלזניה ושאר הרכיבים. יום נעים.
האם עלי הלזניה משארים שלמים? בתמונה נראה שהם שבורים לחתיכות קטנות יותר.
היי, אפשר להשאיר שלמים ואפשר גם לחתוך. יום נעים
הייתי מעדיפה לבשל את עלי הלזניה בנפרד. אפשרי נכון?
היי, אין צורך כי הם יהיו רכים מדי. יום נעים
האם הכוונה בחבילה של דפי לזניה היא קופסה אחת (500 גר) או חבילה אחת מבין בשתיים שיש בקופסה של אטריות פרפקטו?
היי, חבילה אחת של 500 גרם. יום נעים
המתכון הוא פסטה בשמנת ובמרכיבים לא מופיעה שמנת …
היי, החלב עם שאר הרכיבים יוצרים מרקם של שמנת ולכן כתבנו פסטה ברוטב שמנת פטריות. יום נעים
הם לא נדבקים והופכים לגוש?
היי מיכל, לא, הם לא נדבקים, זה יוצא כמו בתמונה. יום מקסים
לזניה זו לא פשטידה?
היי, מכינים את המתכון מדפי לזניה. יום מקסים
מתכון לא ברור
היי פרידה, מה לא ברור? נשמח לעזור
האם מבשלים את עלי הלזניה בשלמותם?
היי שולה, אין צורך לבשל את העלים לפני, הם מתבשלים בתוך הרוטב. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 9