המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות, חום עליון ותחתון.
מסדרים בתבנית את ריבועי הנודלס זה לצד זה.
מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול - שמן זית, סילאן, שמן שומשום, אבקת שום, פלפל שחור וסויה.
מכניסים לקערת הרוטב את השוקיים ומושחים אותם היטב.
מסדרים את השוקיים על הנודלס ושופכים את יתרת הרוטב מעל.
מוסיפים מהצד 1/2 1 כוסות מים.
סוגרים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור כשעה.
כעבור שעה מסירים את הנייר הכסף, מעלים את התבנית לחלק העליון של התנור ל-10 דקות נוספות של אפייה, להשחמה יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעיםםם
האבתי טעים
תודה 🌹
הצג מתכונים נוספים
הערות 2