מבשלים כ-5 דקות במים רותחים את האפונה, השעועית והברוקולי.
(אם משתמשים בירקות קפואים, מניחים אותם בקערה עם מים רותחים כ-7 דקות).
שלב 2
5 דקות
מחממים את שמן הזית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את השום, סילאן סויה, רוטב בסיס, מלח ופלפל.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב עד שהם מתרככים מעט.
שלב 4
0 דקות
מפזרים את השקדים ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים כ-5 דקות במים רותחים את האפונה, השעועית והברוקולי.
(אם משתמשים בירקות קפואים, מניחים אותם בקערה עם מים רותחים כ-7 דקות).
שלב 2
מתוך
4
מחממים את שמן הזית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את השום, סילאן סויה, רוטב בסיס, מלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב עד שהם מתרככים מעט.
שלב 4
מתוך
4
מפזרים את השקדים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ע
עינת
תודה על התשובה.
חג שמח 🌻
ע
עינת
מה זה כרוב סיני??
יש בצילום עלי מנגולד ולא רשום במתכון. האומנם?
מערכת בישולים
היי, מה שנראה בתמונה הוא הכרוב הסיני, נקרא גם פאק צ'וי. ניתן להשיג אותו ברשתות השיווק או אצל הירקנים על מדפי הירקות. אם את לא אוהבת אפשר להמיר לירק ירוק אחר אהוב, או להשתמש ביותר ירק מהמתכון שאת אוהבת. חג שמח 🌸
הערות 2