בקערה חסינת אש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה במיקרוגל.
שלב 2
2 דקות
מוציאים וטורפים לתוך השוקולד המומס את הביצים.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את אבקת הפודינג ואבקת האפייה ומקפלים פנימה.
שלב 4
180 דקות
מעבירים את התערובת להתייצבות במקרר כ-3 שעות.
שלב 5
5 דקות
לאחר מכן יוצרים כדורים, מצפים בסוכר ואבקת סוכר.
שלב 6
10 דקות
אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות -10 דקות.
שלב 7
5 דקות
מוצאים מהתנור, מניחים להתייצב ומקררים.
שלב 1
מתוך
7
בקערה חסינת אש ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה במיקרוגל.
שלב 2
מתוך
7
מוציאים וטורפים לתוך השוקולד המומס את הביצים.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את אבקת הפודינג ואבקת האפייה ומקפלים פנימה.
שלב 4
מתוך
7
מעבירים את התערובת להתייצבות במקרר כ-3 שעות.
שלב 5
מתוך
7
לאחר מכן יוצרים כדורים, מצפים בסוכר ואבקת סוכר.
שלב 6
מתוך
7
אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות -10 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מוצאים מהתנור, מניחים להתייצב ומקררים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
8
ד
דורית
הכנתי לאורחים שאינם טבעוניים לכן לא יכולה לומר איך יצאו, אדע הערב. הן נראות טוב למרות שהיה לי מעט קשה לעצב משום שהשארתי במקרר חמש שעות במקום שלוש🤦🏻♀️ תודה רבה על המתכון. 🙏. חג שמח.
מ
מרים לוי
עדיין לא ניסיתי אגיב כשאכין
ש
שיקו
לא משתטחות ולא מתפוצצות בכלל
ד
דיקלה סיני
מה אפשר לשים במקום חמאה?
מערכת בישולים
היי, 2 כפות שמן. חג שמח 🌸
ט
טלי יצחקי
אין מתכון של רון יוחננוב המדהים שלא מוצלח. חג שמח
מערכת בישולים
חג שמח 🌸
מ
מיכל
זה לא הרבה 2 חבילות פודינג??
מערכת בישולים
היי, זו הכמות, הן יוצאות מושלם. חג שמח 🌸
נ
נועה
רון האלוף !! אפשר עם שמן במקום חמאה? כמה?
מערכת בישולים
היי, 2 כפות שמן. חג שמח 🌸
א
איילה זיו
הי רון, במתכון מופיע פודינג שוקולד אבל בסרטון ראיתי ששמת פודינג וניל.
מה לשים?
מערכת בישולים
היי, 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל, מופיע עכשיו במתכון. חג שמח 🌸
הערות 8