המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הפסטה בתבנית שמתאימה לתנור.
בקערה מערבבים את קוביות הפרגית והגזר עם השום והפפריקה. שמים על הפסטה ומערבבים.
מערבבים בקערה רוטב מלנזנה (רוטב עגבניות מיובשות וחצילים) עם שמן, מים, מלח, פלפל ועלי תימין.
יוצקים מעל הפסטה והפרגיות ומערבבים בעדינות, מניחים מעל ענפי תימין.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-25 דקות כשהתבנית מכוסה.
מסירים את הכיסוי מערבבים מעט, בשלב הזה אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס מים ואופים 10 דקות נוספות.
מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים כ-30 דקות ב-180 מעלות עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0