המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר שטוח עם שמן זית צורבים את פילה העוף עד שהוא מוכן (עניין של 2-3 דקות).
מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
מוסיפים את הפתיתים.
מוסיפים את מרכיבי הרוטב - רוטב סויה, חלב קוקוס, שמן שומשום, חמאת בוטנים וסילאן, ומערבבים.
מוסיפים מים עד לקו הפתיתים.
מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים להבה. סוגרים מכסה (משאירים חריץ קטן).
מבשלים כ-8 דקות ומערבבים מפעם לפעם. אם חסרים מים מוסיפים מעט.
בסוף הבישול סוגרים מכסה, ממתינים עוד 5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0