המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים ליטר מים בסיר.
חולטים את הפתיתים עד שהם רכים. מסננים אותם כמו פסטה ושומרים בצד.
במחבת, על אש גבוהה, מקפיצים את הגזר והבצל 3 דקות, מוסיפים את האפונה לדקה ומיד את הפתיתים. מתבלים במלח ופלפל (לאוהבים). מקפיצים לדקה ומכבים את האש.
במחבת עם מעט שמן מטגנים את הנקניקיות עד שהן זהובות.
מסדרים בצלחת את הפתיתים ומעל את הנקניקיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
tst stw
הצג מתכונים נוספים
הערות 1