המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם מים חמים מרתיחים מראש ברוקולי ל-10 דקות ומפרידים לפרחים (אפשר לחילופין להשתמש בברוקולי קפוא).
במחבת רחבה/ווק מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הלבן והברוקולי החלוט.
לאחר 3 דקות, מוסיפים את רצועות חזה העוף.
מטגנים אותן 3 דקות נוספות על המחבת עם הירקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה, האפונה והאטריות.
מוסיפים את הטריאקי והסויה.
מערבבים את המוקפץ תוך כדי בישול אחרון, ל- 4 דקות. דקה לפני סיום הבישול מוסיפים למוקפץ את הבצל הירוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0