המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את חתיכות האוסובוקו יש לבשל כ-60 דקות אחר כך את החתיכות ומסדרים בתבנית.
מקמחים את האוסובוקו ומטגנים בשמן כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
מכניסים לסיר, שבו טוגנו חתיכות האוסובוקו, את הירקות, מטגנים כ-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את היין ומים חמים עד כיסוי הירקות.
מוסיפים את כל התבלינים מביאים לרתיחה ומוסיפים את בשר האוסובוקו מבשלים כ-60 דקות על להבה בינונית.
מעבירים את הבשר לתבנית מסדרים בשכבה אחת, מסדרים את הירקות בין חתיכות הבשר ומעל יוצקים מעט רוטב מהסיר, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות, ל-120 דקות.
להוריד את הנייר להעלות את החום ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, אם חסרים נוזלים מוסיפים מהרוטב שנשאר בסיר.
ואתם מקבלים מנה טעימה, שלא ישכחו הרבה זמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0