המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האורז לפי ההוראות שבגב האריזה, עם כורכום.
מעבירים לווק. עושים חור באמצע ומוסיפים ביצה טרופה, רוטב סויה ופלפל שחור.
מקפיצים היטב במשך כ-10 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
כשהמנה מוכנה מוסיפים בוטנים גרוסים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0