המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האורז במים רותחים כ-15 דקות כמו פסטה, מסננים את האורז ושוטפים במים קרים.
מחממים במחבת שמן קנולה, מוסיפים את העוף החתוך והבצל למחבת. מטגנים כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהעוף והבצל מזהיבים קלות.
מוסיפים למחבת את הפטריות הפרוסות והשום, וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים למחבת את הסויה והסוכר החום, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 3 דקות.
מוסיפים את האורז והאפונה, ומערבבים היטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0