המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בסיר בינוני את כל המצרכים פרט לאורז, לערבב ולחמם לסף רתיחה.
כשהנוזלים בסיר כמעט רותחים להוסיף את האורז לסיר, לערבב ולכסות את הסיר.
כשכמעט כל הנוזלים בסיר נספגים באורז (אבל עדיין נשארים קצת נוזלים) להוסיף אפונה קפואה, לערבב, להנמיך את האש ולכסות.
לבשל עוד כ-20 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0